გამოიყენეთ ნებისმიერი მურაბის წვენი, შაქარი, წყალი და მიიღეთ უგემრიელესი ნუგბარი. აი რეცეპტი

0
15
#post_seo_title

ზამთრის გასვლის შემდეგ ალბათ კიდევ შემოგრჩათ მურაბის რამდენიმე ქილა. მალე ახალი ხილიც შემოვა. მურაბის გადაყრა კი,ისევე, როგორც ყველა სხვა პროდუქტის, არ ღირს. ამიტომ გირჩევთ მისგან მოამზადოთ მარმელადი. ამ ნუგბარს მხოლოდ სამი ინგრედიენტი სჭირდება და ერთ-ერთი მათგანი ჩვეულებრივი ონკანის წყალია.

ეს არის უმარტივესი რეცეპტი. შეგიძლიათ ნებისმიერი მურაბის გამოყენება, თუმცა კენკრისა – მარმელადისთვის უპირატესია.

გამოიყენეთ ნებისმიერი მურაბის წვენი, შაქარი, წყალი და მიიღეთ უგემრიელესი ნუგბარი. აი რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • 200 გ კენკრის მურაბა
  • ათი გრამი აგარ-აგარი
  • 200 მლ წყალი

მომზადება

  1. აგარ-აგარს დაასხი ცივი წყალი და დადგი ათი წუთით გასაფუებლად.

გამოიყენეთ ნებისმიერი მურაბის წვენი, შაქარი, წყალი და მიიღეთ უგემრიელესი ნუგბარი. აი რეცეპტი

  1. შემდეგ ეს მასა გადაწურე პატარა ქვაბში და დადგი დაბალ ცეცხლზე. მიიყვანე ადუღებამდე. მურაბის წვენიც გადაწურე და ჩაამატე აგარ-აგარის მასას. წამოადუღე ერთად ორიოდ წუთით. თან სულ ურიე.

გამოიყენეთ ნებისმიერი მურაბის წვენი, შაქარი, წყალი და მიიღეთ უგემრიელესი ნუგბარი. აი რეცეპტი

  1. მასა გააციე ათი წუთით, შემდეგ კი ჩაასხი სასურველ ფორმაში, რომელსაც სამზარეულოს პარკი აქვს ჩაფენილი. ნახევარი საათი დატოვე ოთახის ტემპერატურაზე, შემდეგ კი შედგი მაცივარში.

გამოიყენეთ ნებისმიერი მურაბის წვენი, შაქარი, წყალი და მიიღეთ უგემრიელესი ნუგბარი. აი რეცეპტი

  1. მზა მარმელადი ამოიღე ფორმიდან და დაჭერი.

გამოიყენეთ ნებისმიერი მურაბის წვენი, შაქარი, წყალი და მიიღეთ უგემრიელესი ნუგბარი. აი რეცეპტი

შეგიძლია ნაჭრები ამოავლო ქოქოსის ფანტელში ან შაქრის პუდრაში.

გემრიელად მიირთვით და გაუზიარე ეს რეცეპტი შენს მეგობრებსაც!

მასალის გამოყენების პირობები