გაზქურაში გამომცხვარი საქონლის ხორცი

0
15
#post_seo_title

რა უნდა ხორცის დამარილებას? აადუღე წყალი, დაუმატე საკმაზები და დატოვე რამდენიმე დღით. ეს კულინარიული ტექნიკა ყველა დიასახლისისთვისაა ნაცნობი. ხორცი გემრიელი და რბილი გამოდის. მაგრამ, რას ფიქრობთ უნარების გაუმჯობესებაზე?

წარმოგიდგენთ საქონლის ხორცს ბრაზილიურად. ადგილობრივებმა იქ იციან ხორციც, საკმაზებიც და გამოცხობისთვის სწორი ტემპერატურაც. აი რატომაა ხორცი ამ რეცეპტით ყოველთვის იდეალური: გემო, არომატი, გარენბული იერ-სახე მოწოდების სიმაღლეზეა. გადაინაცვლეთ ცხელ ქვეყანაში გემრიელი სამზარეულოთი და ამისთვის არ დატოვოთ საკუთარი სახლი.

ინგრედიენტები

საქონლის ხორცი 700გ

თეთრი მშრალი ღვინო 200მლ

თეთრი ღვინის ძმარი 100მლ

ზეითუნის ზეთი 100მლ

როზმარინი 1 ჩ. კ.

მარილი, შავი პილპილი

მომზადება

აურიეთ სამი თხევადი ინგრედიენტი: ღვინის ძმარი, ღვინო და ზეითუნის ზეთი. ნარევს დაუმატეთ როზმარინი და პილპილი. მარინადი ხორცისთვის მზადაა.

გარეცხეთ ხორცი. გააშრეთ ქაღალდის პირსახოცით და მიღებული მარინადი ორი საათი მოათავსეთ. თუ გაქვთ დრო, უფრო მეტი ხანი დატოვეთ.

გაზქურაში გამომცხვარი საქონლის ხორცი

აიღეთ წვა გამტარი ფორმა. სასურველია მაღალი. გადაიტანეთ მასში ხორცი და დაასხით მარინადის მეოთხედი. აუცილებლად შეფუთეთ ხორცი პერგამენტში. ქაღალდს მარილის მთა დაადეთ.

გაზქურაში გამომცხვარი საქონლის ხორცი

გაზქურის ტემპერატურა დააყენეთ 195 გრადუსზე. გამოაცხვეთ ზორცი 30 წუთის მანძილზე. დაჭერით წვრილ ნაჭრებად და სუფრასთან მიიტანეთ.

გაზქურაში გამომცხვარი საქონლის ხორცი

ბევრს მოეჩვენება, რომ მომზადების დრო არასაკმარისია, საქონლის ხორცს ნახევარი საათი არ ეყოფა. მაგრამ, გეტყვით რომ საქონლის ხორცი საშუალო დონეზე გაცხელებისას უკეთესი გამოდის. ის შიგნით ოდნავ ვარდისფერი რჩება.

მასალის გამოყენების პირობები